Een behandeling op maat van uw kat met een prachtig glanzend en zacht resultaat, dat is waarvoor Karine telkens weer gaat!

Neem contact op 0475 43 05 09

De verzorging die uw kat verdient

Als kattenkapster weet Karine alles van het trimmen en verzorgen van uw kat. Voor een volledige verzorgingsbeurt kunt u terecht bij Kattenkapster Karine in Borsbeek. 

Kattenvacht trimmen

Bij iedere behandeling wordt er volledig zonder narcose gewerkt. Eén van de belangrijkste zorgen is het verwijderen van de klitten die zich vormen in de vacht van uw kat. Het verwijderen ervan is immers van belang voor het welzijn van uw kat. Daarnaast doet u er goed aan om uw katten regelmatig te laten trimmen. Zelfs kortharige rassen moeten regelmatig onder handen genomen worden, anders groeit er te veel ondervacht die uiteindelijk gaat vervilten. Deze deugddoende behandeling voor uw kat zal u bovendien een hoop rondslingerende haren besparen in uw woning! 

Borstelen en kammen

Bij een verzorgingsbeurt van Kattenkapster Karine hoort ook uitgebreid borstelen en kammen. De meeste katten vinden dat prima, tot de oksels en de lies onder handen genomen moeten worden. Veel katten hebben net op die plek veel klitten. Naast het feit dat klitten pijnlijk zijn voor uw lieve schat, belemmeren ze hen na verloop van tijd in hun beweeglijkheid. In extreme gevallen is er soms geen andere optie dan het scheren van de vacht van uw kat, maar dat proberen we te allen tijde te vermijden. 

Contact

Kan uw kat een verzorgingsbeurt gebruiken? Bekijk hier alvast de prijslijst en aarzel niet om contact op te nemen met Kattenkapster Karine om een afspraak te maken. Via ons online boekingssysteem reserveert u gemakkelijk een plekje in ons trimsalon in Borsbeek!