Kattenkapster Karine,
uw kattentrimster uit Antwerpen


Scroll
Scroll

Wie is Kattenkapster Karine

Karine Van den Bosch is afkomstig uit Borsbeek, Antwerpen. Van kindsbeen af was het haar droom om op professionele basis met dieren aan de slag te mogen gaan. Dat zette haar ertoe aan om in Nederland een cursus te volgen bij Trimschool Nederland. De cursus rondde ze Cum Laude af en sindsdien mag Karine zichzelf officieel kattentrimster noemen.

Als eigenaar van drie prachtige, langharige Maine Coons weet Kattenkapster Karine exact hoe ze uw katten moet trimmen.Een behandeling op maat van uw kat met een prachtig glanzend en zacht resultaat, dat is waarvoor Karine telkens weer gaat!

Wat ze doet als kattenkapster

Als kattenkapster ontvangt Karine met plezier alle katten, of het nu katten met een stamboom zijn, raskatten of geen raskatten… Alle schatjes zijn welkom in haar salon! Nagels knippen, klitten verwijderen, trimmen, … Uw kat krijgt de grondige verwenbeurt die ze verdient. Enkel indien echt nodig, kan uw kat ook een wasbeurt krijgen (urinegeur, uitwerpselen). Een duidelijk overzicht van de prijzen vindt u eveneens op deze website.

Onze diensten

KATTENVACHT TRIMMEN

KATTENVACHT TRIMMEN

Als kattenkapster in Antwerpen weet ze alles van het trimmen en verzorgen van uw kat. Zowel voor een wasje als voor een volledige verzorgingsbeurt kunt u terecht bij Kattenkapster Karine.

Meer informatie
BORSTELEN EN KAMMEN

BORSTELEN EN KAMMEN

Bij een verzorgingsbeurt van Kattenkapster Karine hoort ook uitgebreid borstelen en kammen. Dit vinden katten doorgaans prima, totdat u aan de oksel of de lies begint. Uw kat heeft dan hoogst waarschijnlijk net op die plekken het meeste klitten.

Meer informatie
ONZE PRIJSLIJST

ONZE PRIJSLIJST

Het volledige verzorgingspakket voor uw kat, dat is in een notendop waar Kattenkapster Karine haar beroep van gemaakt heeft. De verzorging van uw kat laat u best over aan een kattenkapster, zij heeft immers een professionele opleiding genoten zodat zij perfect weet wat goed is voor uw kat en wat niet.

Meer informatie
NEEM CONTACT OP

NEEM CONTACT OP

Kattenkapster Karine uit Antwerpen zorgt ervoor dat uw katten zich beter in hun vel gaan voelen. Als kattentrimmer weet zij hoe ze de vacht van uw katten perfect moet aanpakken. De vacht trimmen, wassen, ontwollen of knippen, het hoort er allemaal bij.

Meer informatie

Neem contact op

Hebt u thuis één of meerdere katten en vindt u het hoog tijd om hen een uitgebreide verzorgingsbeurt te geven? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Kattenkapster Karine om een afspraak te maken. Via het online boekingssysteem op deze website kunt u gemakkelijk een afspraak vastleggen.

Contacteer Karine