Laat uw kat verzorgen door een kattenkapster

Als kattenkapster in Antwerpen weet ze alles van het trimmen en verzorgen van uw kat. Zowel voor een wasje als voor een volledige verzorgingsbeurt kunt u terecht bij Kattenkapster Karine. Voor alle verzorging komt ze tot bij u in gans Vlaanderen (voor verre verplaatsingen tegen vergoeding), voor een wasbeurt moet u wel tot bij haar komen in Borsbeek.

Kattenvacht trimmen

Bij iedere behandeling werkt ze volledig zonder narcose. Eén van de grootste zorgen is het verwijderen van klitten, dit is immers van enorm belang voor het welzijn van uw kat. Daarnaast doet u er goed aan om uw katten regelmatig te laten trimmen. Zelfs bij kortharige rassen moet dit regelmatig gebeuren, anders krijgt u teveel ondervacht, die uiteindelijk gaat vervilten. Deze behandeling zal u een hoop rondslingerende haren besparen in uw woning.

Borstelen en kammen

Bij een verzorgingsbeurt van Kattenkapster Karine hoort ook uitgebreid borstelen en kammen. Dit vinden katten doorgaans prima, totdat u aan de oksel of de lies begint. Uw kat heeft dan hoogst waarschijnlijk net op die plekken het meeste klitten. Die zijn zeer pijnlijk voor uw lieveling en belemmeren hen bovendien, na verloop van tijd, in hun beweeglijkheid.

In extreme gevallen zal ze hier moeten overgaan tot het scheren van de kattenvacht, als er geen andere optie is om de klitten te verwijderen.

Neem contact op

Kan uw kat wel goede zorgen gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kattenkapster Karine om een afspraak te maken.

Contacteer ons

Kattenkapster Karine
Singel 131
2150 Borsbeek (Antwerpen)
België

Tel.: +32 (0)475 43 05 09
Karinevdb1@telenet.be
BTW BE0669 810 140